Olen päivittänyt tätä blogia harvakseltaan viime vuosien aikana ja nyt havaitsin, että blogi-arkistossa ei näy artikkelit kuin muutamalta vuodelta (vaikka itse artikkelit ovat edelleen olemassa), sen lisäksi suurin osa tunnisteista on kadonnut. Itse en osannut vikaa korjata kun en ole sitä aiheuttanutkaan, en siis ole itse tehnyt mitään muuttaakseni näitä tietoja. Onkohan muilla Vuodatuksen käyttäjillä ollut samaa ongelmaa?

Joka tapauksessa, taidan jatkossa julkaista piirustukseni ja maalaukseni uudemmassa, bloggerin puolella olevassa blogissani. Eihän tätä blogia taida kukaan enää lukeakaan, kun päivityksiäkin tulee niin harvoin, kommentteja ei ainakaan ole enää viime aikoina kukaan jättänyt. Taideharrastus on ollut hieman jäissä viime vuosina, kun elämässä on ollut niin paljon muutakin, mutta ehkä se tässä ajan kanssa elpyy jälleen. Tänä kesänä jää taideseuran näyttelyyn osallistuminenkin väliin, edes jäsenmaksua en ole tänä vuonna maksanut... Palaan taideseuraan sitten, jos ja kun taideharrastus elpyy uudelleen.

Amalian ateljee muuttaa nyt siis Tuulenpesään! Kiitos kaikille lukijoille kuluneista vuosista, toivottavasti tapaamme Tuulenpesässä!