Taideharrastus on ollut viime kuukaudet aika lailla jäissä, oikeastaan jo vuoden verran. Vuonna 2018 en saanut valmiiksi kuin etikettiehdotelman teepakkaukseen sekä pienen piirroksen työkaverini vastasyntyneestä vauvasta. Tämä piirros päätyi onnittelukorttiin, ja on esillä toisessa blogissani.

Syitä siihen, miksei luova työ ole sujunut, on monia. Viime vuonna tapahtui paljon isoja muutoksia mm. työelämässä, sitten tuli helteinen kesä ja koiranpentu. Vasta syksyllä alkoi tuntua siltä, että jotain luovaa jaksaisi tehdäkin, mutta jouluvalmistelut veivät sitten siinä vaiheessa aikaa ja energiaa.

Mutta viimein alkuvuodesta otin itseäni niskasta kiinni ja maalasin mieheni veljenpojalle pastellityön, jolle annoin nimeksi Geisha.

IMG_5514.jpgIMG_5516.jpg

Tämän työn tekemiseen kului aikaa noin 3 tuntia. Yllätyin itsekin siitä, miten nopeasti valmista tuli ja yhdeltä istumalta. Sukulaisista moni ihastui työhöni, toivon, että myös se oli myös mieheni veljenpojalle mieleinen. Nyt olen tehnyt pastellimaalaukset sekä oman veljeni lapsille että miehen veljen lapsille, yhteensä kuusi kappaletta.

Tuntui kyllä hyvältä huomata, että vaikka en ole kuukausiin piirtänyt tai maalannut juuri mitään, jonkinlainen taito on edelleen hyppysissä!

Nyt sitten uutta inspiraatiota odottelen...