Oho, kylläpäs siitä onkin aikaa, kun olen viimeksi päivittänyt tätä blogia... En jaksanut talvella paljon taiteilla. Kolme akryylivärityötä on kyllä kesken, mutta en tiedä, saanko niitä ikinä valmiiksi. Tuntuu siltä, että aina on jotain muuta tekemistä eikä ole aikaa eikä malttia keskittyä maalaamiseen.

Etikettiehdotuksen taideseuramme oman teesekoituksen pussiin sain kuitenkin tehtyä, kun väkisin väänsin. Ideana oli, että jokainen seuran jäsen saisi taiteilla oman ehdotuksensa etiketiksi tai vaikka useampiakin. Töistä valittaisiin sitten toukokuussa (tarkemmin sanottuna 2.5.) paras teepussia koristamaan.

Jostain syystä osanotto kisaan ei ollut kovin vilkasta, näin ainakin kuulin. Olin päättänyt osallistua kisaan periaatteesta, mutta ideoita ei oikein ollut. Viime hetkillä sain sitten kuitenkin sutaistua pastelliväreillä oman ehdotukseni. Valmis etiketti tulee olemaan kooltaan 5 x 8 cm, ehdotukset saivat olla korkeintaan A4-arkin kokoisia. Oma työni on kokoa 15 x 24 cm eli kolme kertaa suurempi kuin etiketti.

Ja tämmöinen siitä tuli:

IMG_5052.jpg

Tiedän, ettei tämä työ ole kovin kaksinen. Parempaa ei nyt vaan syntynyt. Mietin kyllä pitkään, viitsinkö osallistua tämmöisellä työllä ollenkaan. Tytär sitten kommentoi, että hänen mielestään työ on söpö ja mukavan yksinkertainen. Ihana tytär, aina jaksaa kannustaa!

Kiikutin sitten työn seuramme puheenjohtajalle ja nyt jännään, kuinka kisassa käy! Paras työ päätyköön teepussiin, olipa se sitten kenen tahansa.

Ja sitten ei muuta kuin hauduttelemaan seuramme omaa teetä...