Kevät oli sen verran uuvuttava, että taiteiluun ei ollut oikein paukkuja. Nyt kun olen ollut pari viikkoa lomalla, olen viimein vähän elpynyt arjen rasituksista ja saanut loppuun pari aiemmin aloittamaani työtä.

Ensimmäinen on nimeltään "Ruusut". Se on värikäs versio kuvasta, jonka pohjalta aiemmin maalasin mustavalkoisen "Roses"-taulun. Tykkkään itse ehkä enemmän tästä värikkäästä versiosta... Luulen, että tämä lähtee elokuussa Koprun näyttelyyn.

IMG_4531.jpg

Työn koko on 32 x 41 cm ja se on maalattu kuivapastelleilla pastellipaperille.

Toinen työ, jonka sain äskettäin valmiiksi, on suurikokoinen taulu hevosista. Työn nimi on yksinkertaisesti "Hevoset". Aloitin sen jo pari vuotta sitten, kun olin akryylimaalauskurssilla. Työ on roikkunut keskeneräisenä ja vaikka sen loppuun maalaaminen on ollut pitkään mielessä, on aloittaminen ollut vaikeaa. Eräänä iltapäivänä kuitenkin olin sen verran hyvässä vireessä, että kaivoin akryylivärit esille ja istahdin maalaustelineen ääreen. Iltakymmeneltä työ oli viimein valmis! Miten aika kuluikaan kuin siivillä maalatessa... Olisipa leipätyökin samanlaista flowta...

Alla pari kuvaa valmiista työstä, kuvat on otettu ilman salamaa sekä salaman kanssa. Työn koko on 100 x 80 cm. Taitaa olla suurikokoisin työ, mitä olen koskaan tehnyt! Isolle kankaalle oli kyllä kiva vedellä maalia.

IMG_4534.jpgIMG_4533.jpg

Tämä työ jäänee omaan käyttöön, vaikka sille ei paikkaa meillä kyllä toistaiseksi olekaan. Toki voin tämän myydäkin, jos joku on kiinnostunut. Tarjouksia voi esittää! Töiden hinnoittelu on aina ollut minulle hankalaa.

Hassua on se, että tästä työstä tuli todella erilainen kuin mitä alkuperäinen ajatukseni oli. Sivellin elää näköjään omaa elämäänsä tai sitten mielikuvani ei ollut tarpeeksi selkeä, jotta olisin saanut ikuistettua sen kankaalle.

Lomaa on vielä jäljellä, ja jos tulee sadepäiviä, pyrin käyttämään ne maalaamiseen. Seuraavan työn aihe tulee todennäköisesti olemaan "Vihreä nainen".