Näin alkukesästä on pihalla monenlaista puuhaa enkä ole malttanut asettua aloilleni maalaamaan tai piirtämään, vaikka monenlaisia aiheita onkin mielessä pyörinyt. Lauantaina oli kuitenkin sopivasti sateinen ja tuulinen päivä, ulkoilu ei sadekuurojen ja kylmän sään vuoksi juuri houkutellut. Käytinkin sitten lauantaina maalaustelineen ääressä, akryylivärien parissa.

Tämmöisen kukkasen sain aikaiseksi:

IMG_4216.jpg

En ole kukkamaalari, joten olen aika tyytyväinen tähän työhön. Työn koko on 50 x 50 cm, ja jos joku on kiinnostunut ostamaan tämän maalauksen, niin tarjouksen voi tehdä. Omalle seinällekin tämän voisi laittaa, jos vain olisi tilaa.

Tänään suunnittelin maalaavani loppuun isokokoisen hevosmaalauksen, jonka aloitin jo marraskuussa. Kaunis sää kuitenkin houkutteli pyykille ja pihalle nyppimään kukkapenkkejä, joten maalaaminen jäi. Hevostaulu siis odotelkoon seuraavaa sadepäivää!

Loppukesästä on jälleen Koprun kesänäyttely, hiljalleen pitäisi varmaan sinnekin ryhtyä töitä valitsemaan. Ehkä tämä kukkamaalaus voisi olla yksi näyttelyyn lähtevistä töistä?