Reilu viikko sitten jouduimme luopumaan vanhasta saksanpaimenkoirastamme, koska sen takapää alkoi olla siinä kunnossa, ettei se enää pystynyt kunnolla kävelemään. Kakatkin karkailivat sisälle ja koira oli kivulias. Koiran menetyksen murehtiminen oli tappaa sen vähäisenkin luovuuden, mitä minulla tässä kiireisen elämän keskellä on. Mutta ihme kyllä, elämä kuitenkin voittaa ja tänään jaksoin toteuttaa pitkäaikaisen suunnitelmani kollaasista.

Siitä voidaan olla montaa mieltä, onko kollaasin tekeminen askartelua vai taidetta - ehkä vähän molempia? Mietin sitä, pitäisikö tämä kollaasi esitellä toisen blogini sivuilla, mutta päätin sitten kuitenkin laittaa sen tänne, vaikka vaan hieman tätä aika yksipuolista blogia piristääkseni.

Kollaasissa käytin lehdestä leikattuja kuvia sekä askarteluun tarkoitettuja papereita ja kuvia. Päälle vedin lakan ja laitoin koko höskän sitten vintiltä löytämiini kehyksiin + vielä yhden kehyksen mukana tulleen pleksin siihen päälle. Kollaasi päätyi niinkin hohdokkaaseen paikkaan kuin WC:n seinälle :).

Ehkä tätä jaksaa jonkin aikaa katsella. Sitten kun kyllästyn, teen tuohon kehykseen jotain muuta hauskaa. Kollaasin tekeminen oli rentouttavaa ja helppoa ajanvietettä ja ajattelin käyttää kollaasi-ideaa myös korttien tekemiseen.

IMG_4106.jpg

Yhtä tauluakin olen hieman luonnostellut kankaalle tämän kollaasin teon lisäksi. Mutta ensin pitäisi löytää todella kiireetön päivä aloittaa maalaaminen, koska taulun parissa hurahtaa monta tuntia.