Pitkästä aikaa kaivoin akryylivärit esille ja kokeilin maalaamista vesi-liimaseoksella pinnoitetulle puulevylle. Aika hankalaahan tuo maalaminen oli, koska puussa oli halkeamia ja pinta oli karhea ja epätasainen. Olen silti kohtuullisen tyytyväinen tähän sinitiaiseen:

IMG_4012.jpg

Tämä tintti lennähtää kesällä mökille! Kotona sille ei ole paikkaa.

Muitakin akryylivärikokeiluja olen tehnyt viime päivinä, mutta ne eivät ole oikein olleet onnistuneita. Sen opin, että jos paperille aikoo maalata, pitää gessoa laittaa runsaasti, muuten paperi kostuessaan rypistyy. Sen opin myös, että akrvyyliväreillä maalaaminen vaatii rutkasti kärsivällisyyttä ja monta värikerrosta. Oma kärsivällisyyteni ei oikein meinaa tähän tekniikkaan riittää, tai sitten olen vain taitamaton. Yhden keskeneräisen työn päätin jo heittää roskikseen, koska en yksinkertaisesti jaksa tehdä sitä loppuun. Ei vaan huvita. Toisenkin työn kohtalo on vaakalaudalla. Siinä on jotain, mistä tykkään, siksi se vielä odottaa. Ehkä jatkan sitä vielä, ehkä en. Jos en, niin roskiskamaa tulee siitäkin.

Mutta en siis luovuta vielä. Teen muutamia kokeiluja ja jos ne eivät onnistu, niin sitten lahjoitan akryylimaalausvälineet tyttärelleni, joka on innostunut maalaamisesta, ja teen omat maalaukseni jatkossa suosiolla pastelliväreillä. Tai sitten jätän välineet itselleni ja käytän niitä askarteluihin ym. juttuihin.

Tämä blogi ei ole ollut kovin suosittu, mutta kävijämäärä lähentelee nyt kuitenkin jo viittä tuhatta. Kun tuo viiden tuhannen raja rikkoutuu, järjestän täällä arpajaiset. Jos yhtään osallistujaa ei tule, niin sitten alan harkita tämän blogin lopettamista. Voin esitellä töitäni muuallakin. Ja eihän niitä ole pakko esitellä yhtään missään! Mikään myyntikanava tämä blogin pito ei ainakaan ole ollut. Pitäisi olla laajemmin tyrkyllä sosiaalisessa mediassa, mutta kun ei se ole oikein minun juttuni... Onneksi ei ole jokapäiväinen leipä kiinni näiden maalausten myynnistä. Nälkä tulisi alta aikayksikön.

Mutta palaan siis myöhemmin keväällä asiaan arpajaisten merkeissä! Tervetuloa osallistumaan silloin!