Sama aihe, kaksi eri työtä. Arvonta liittyy nyt näihin kahteen maalaukseen ja järjestän arvonnan, koska 5000 vierailijan rajapyykki jo häämöttää.

Suomen Luonto-lehdessä oli kerran kaunis kuva männynherkkutateista. Vaikka en ole sillä tavoin sienten ystävä, että ne olisivat minulle suurta herkkua, ovat ne mielestäni kuitenkin parhaimmillaan hyvin kauniita. Ja hyvän kokin käsissä niistä syntyy ihan syötävää ruokaakin. Itse en osaa sieniruokia valmistaa, en edes tunne kuin muutaman ruokasienen. Maalatessa sillä ei ole niin väliä.

Ensimmäinen työ on maalattu akryyliväreillä gessolla pohjustetulle paksulle akvarellipaperille. Työn koko on 26 x 25 cm.

IMG_4017.jpg

Toinen työ samasta aiheesta on tehty pastellivärein paperille. Työn koko on n. 20 x 26 cm.

IMG_4018.jpg

Nyt arvontaohjeet: voit osallistua arvontaan jättämällä kommentin tähän postaukseen ja kertomalla kommentissasi, kumpiko töistä miellyttää sinua enemmän. Voit perustella vastauksesi, jos pystyt, pakollista se ei ole. Kerro samalla, kumpi olisi sinulle mieluisampi palkinto: hevosaiheinen pastellityö (koko ilman kehystä ja paspartuuria 31 x22 cm, kehys ja paspartuuri eivät tule työn mukana eli ne joutuu hankkimaan itse, jos haluaa työn seinälle) vai karkkipapereista ommeltu pussukka, jossa on jotain pientä ylläriä sisällä.

Tässä vielä kuvat palkinnoista:

IMG_4019.jpg

(Tästä pastellityön valokuvasta tuli valitettavasti vähän epätarkka, blogini uumenista löytyy tästä työstä parempikin kuva, mutta en muista tarkalleen minkä vuoden turinoiden joukosta se löytyisi...)

IMG_3987.jpg

Tervetuloa osalliostumaan arvontaan! Osallistua voi 1.4.20016 klo 20.00 saakka. Sen jälkeen suoritan arvonnan ja julkaisen voittajan viimeistään 2.4. Tytär toiminee onnettarena...

Hyvää pääsiäistä kaikille!