Aikaa on taas vierähtänyt. En ole joulukiireiden vuoksi ehtinyt päivittää blogejani, mutta nythän kiireet alkavat pikku hiljaa helpottaa - hyvä niin. Tänä vuonna onneksi säästyin joulustressiltä, mutta muuten on kyllä kaikenlaista stressiä ollut, siitäkin edestä.

Maalauskurssilla aloittamani hevostaulu on edelleen kesken, mutta sain ennen joulua valmiiksi pastellityön, jonka olin aloittanut kotona ennen akryylimaalauskurssia. Tavoitteena oli saada se loppuun, sitten olisi tilaa levitellä akryylivärit työpöydälle. Joululahjojen valmistaminen kuitenkin tuli tuohon väliin ja työpöydän valtasi ompelukone ja kangaspinot... Nyt pöytä on taas siivottu ja tänään aion kaivella vintistä vanhan maalaustelineeni ja katsoa, saanko suurikokoisen akryylityön ängettyä siihen. Jos vaikka huomenna olisi aikaa jatkaa maalausta???

Mutta tässä kuva viimeisimmästä pastellityöstäni. Kuvassa on oma ruunani Romppu ja Kake, joka oli Rompun hyvä ystävä laitumella joskus 2-3 vuotta sitten. Sittemmin Kake muutti toisiin maisemiin, onneksi Romppu on saanut sen jälkeen uusia ystäviä. Mutta Kaken veroista ei kuitenkaan ole tainnut löytyä.

IMG_3949.jpg

Tykkään maalata hevosia, siitä ei vaan mihinkään pääse... Aina välillä kokeilen muutakin, mutta sitten palaan taas tutun ja turvallisen aiheen pariin. Mutta sitähän on ihmisen tehtävä, mistä tulee hyvä mieli.

Hyvää joulun jatkoa blogini lukijoille!