En ole koskaan pitänyt itseäni kovin kummoisena maisemamaalarina, mutta välillä maisemiakin on kiva rustailla. Viime viikolla syntyi alla oleva pastellimaalaus muutaman illan työskentelyn jälkeen. Kuvan koko on n. 40x30 cm ja hinta ilman kehyksiä 60 euroa.

IMG_3894.jpg

Tämän työn jälkeen maalaaminen ei sitten oikein olekaan ottanut sujuakseen. Kaksi työtä on jo lentänyt roskiin, kolmas on nyt työn alla. Toistaiseksi se näyttää vielä ihan hyvältä, mutta saapa nähdä miten sen työstäminen jatkossa sujuu. Ehkä olen vain väsynyt tai jotain, silloin ei luova työ onnistu eikä kyllä oikein mikään muukaan... Tänään en edes yrittänyt maalata mitään, koska olin jo aamulla väsynyt. Kummaa tämä väsymys, miten se tulee menee... Välillä menee puolikin vuotta, että olen täynnä virtaa ja energiaa ja sitten yhtäkkiä vaan väsähdän.

Mutta tuohon yllä olevaan maisemakuvaan olen nyt kuitenkin aika tyytyväinen. Kun edes välillä joku työ onnistuu edes jotenkin, niin siitä on hyvä jatkaa.

Marraskuuss aion mennä akryylimaalauskurssille. Olen jo katsellut täydennystä välineisiin ja lueskellut maalausoppaista akryylimaalauksen tekniikkaa. Muutamia kokeilujakin olen tehnyt, mutta ei niistä ole oikein mitään tullut. Ei ole oikein vielä "tatsia" noihin akryyliväreihin. Lähinnä askartelussa olen niitä käyttänyt. Mutta jospa sieltä kurssilta saisi oppia ja uusia ideoita! Pianhan se jo koittaa, marraskuu...