Tätä blogia ei ole päivitetty aikoihin, mutta se ei tarkoita, että blogi olisi täysin kuollut ja unohdettu. En ole vain muilta puuhiltani ehtinyt keskittyä maalaamiseen, vaikka nimenomaan siihen oli tarkoitus keskittyä... Oi voi. Viikonloppuna aion kuitenkin tarttua kesällä kesken jääneeseen työhön. Lupasin maalata työkaverilleni taulun tupaantuliaislahjaksi jo keväällä ja nyt on todellakin aika saattaa tämä työ loppuun!

Kopru ry pitää joulunäyttelyn paikallisessa galleriassa. Harkitsin hetken näyttelyyn osallistumista, mutta kun uusia töitä ei ole nyt valmistunut, se lienee turhaa. Näyttelymaksu olisi 20 euroa, ei paha, mutta myydyistä töistä galleria ottaa 25% provikan ja se kyllä jo tuntuu. Harrastelija kun ei voi töitään kovin korkealle hinnoitella, eiväthän ne silloin mene kaupaksi ollenkaan. Toisaalta ymmärrän kyllä sen, että gallerian on tuotettava voittoa, eihän se pito muuten kannata. Bisnes on bisnestä!

Tavoitteena on nyt siis laittaa tänne ainakin yksi uusi työ esille vielä tässä marraskuun aikana! Joulun aikaan toivon mukaan ehdin sitten maalailla vähän muutakin. Monia ideoita pyörii mielessä...