Tänään olen siivonnut blogiani. Vuodatuksen hässäköiden vuoksi täältä katosi aikoinaan suuri määrä valokuvia, enkä ole saanut kaikkia palautettua. Nyt olenkin poistanut osan artikkeleista, joissa kuva tai kuvat ovat olleet olennaisessa asemassa. Muutenkin siivous on paikallaan, koska tämän blogin tarkoitus on nykyään olla nimenomaan kuvataiteisiin keskittyvä blogi. Aivan kaikkia kirjoituksiani en kuitenkaan raaski hävittää, vaikka ne eivät maalaamiseen liittyisikään... Tänne on tullut kirjoiteltua kaikenlaista, mm. isän kuolemaan liittyvää, ja ne tarinat haluan säilyttää muistona niin pitkään kuin ne täällä säilyvät.

Uudistin myös hieman blogin ulkoasua. Otsikkokuvassa on oma rakas heppani, mutta vaikka kuva on hieno (minun mielestäni), on se tarkoitus jossain vaiheessa korvata kuvalla, joka liittyy jollakin tavalla piirtämiseen ja maalaamiseen.

Sitten vielä muutama sana viime viikolla päättyneestä arvonnasta: Mate, huhuu! En ole vieläkään saanut yhteystietojasi! Laittaisitko ne minulle 15.12.2013 mennessä? Jos mitään ei siihen mennessä kuulu, suoritan uuden arvonnan, ettei arvontavoitto jää suotta laatikon pohjalle makaamaan.

Työpöydälläni nököttää tällä hetkellä ompelukone, olen värkkäillyt heijastimia viime aikoina. Niistä ja monesta muusta jutusta on kuvia toisessa blogissani. Joululomalla on tarkoitus palata taas maalauspuuhiin. Ennen sitä on täydennettävä paperi- ja värivarastoa...

Mukavaa loppuviikkoa kaikille, jättäkäähän merkki käynnistänne!