Tuttava tallilta pyysi minua maalaamaan Ulla-hepastaan samantyylisen karsinataulun kuin mitä maalasin omasta hepastani. Työ on nyt valmis, enkä ole ollenkaan varma siitä, tuleeko Ullan omistaja ihastumaan vai vihastumaan...! Voi kauheaa tätä ikuista epävarmuutta näiden maalausten kanssa. Niin harvoin olen itse 100% tyytyväinen tuotoksiini, ettei se ole tosikaan.

Lasten mielestä hepan kuva oli hieno. Mies mietti, tuliko hepasta liian punertava. Saa nähdä, mitkä ovat Ullan omistajan kommentit. Lupasin hänelle, että jos työ ei miellytä, sen voi palauttaa. Väkisin en halua kenellekään tuherruksiani antaa / myydä.

Valokuva Ullasta ei ole minun ottamani enkä ollut aivan varma, onko korrektia julkaista osa kuvasta tässä blogissa. Jos kuvaaja lukee tämän postauksen ja närkästyy siitä, että olen laittanut tänne hänen ottamansa kuvan (tai lähinnä valokuvan siitä), pyydän anteeksi jo etukäteen ja olen totta kai valmis joko poistamaan kuvan tai julkaisemaan valokuvaajan nimen, jos hän niin haluaa. Kuvassa oli valokuvaajan nimi, mutta kuinka ollakaan, leikkelin tulostetta rajatakseni sitä ja siinä samalla kuvaajan nimi päätyi paperikoriin... Laitan nyt valokuvan Ullan valokuvasta tänne kuitenkin siksi, että lukijat voisivat itse nähdä ja arvioida, tuliko hepan kuvasta näköinen vai ei.

Eli tässä sekä malli että valmis maalaus:

IMG_2794-normal.jpg

Kuten tarkka lukija huomaa, maalaamisessa on käytetty ruudukkoa apuana, jotta mittasuhteet tulisivat varmasti kohdalleen. Kommentoikaapa arvoisat lukijat nyt tätä(kin) maalausta rakentavasti. Myös negatiivinen palaute on tervetullutta, jos se on asiallista.

Olen muuten liittynyt paikalliseen taideseuraan ja ensi vuonna toivoakseni saan muutamia töitäni seuran kesänäyttelyyn... Pensselit ja kuivapastellit siis suihkimaan!