Huhtikuusta 2013 alkaen tämä blogi keskittyy kuvataiteisiin, lähinnä pastellimaalauksieni ja muiden mahdollisten taiteellisten kokeilujen esittelyyn. Muita juttuja käsittelen jatkossa vain toisessa blogissani, joka on bloggerin puolella.

Maalauksia on toistaiseksi syntynyt harvakseltaan, mutta nyt on virinnyt toive, että aikaa piirtämiseen ja maalaamiseen saattaisi jatkossa olla aiempaa enemmän. Toivon, että voisin jossain vaiheessa toteuttaa oman näyttelyn sekä saada töitäni myös kaupaksi. Esimerkiksi jonkin lastenkirjan kuvittaminen kiinnostaisi. Tämä kaikki vaatii aktiivista toimintaa ja markkinointia ja blogi on yksi keino tuoda töitä suuren yleisön ihmeteltäväksi.

Maalaan mielelläni eläimiä, erityisesti kissoja, hevosia ja koiria, mutta jonkin verran olen tehnyt myös muotokuvia ja maisemia. Jos jokin töistäni kiinnostaa tai haluaisit teettää kuvan vaikka lemmikistäsi, ota yhteyttä! Teen maalaukset valokuvien pohjalta asiakkaan toiveita kuunnellen. Jos tilattu kuva ei miellytäkään, asiakas voi jättää kuvan lunastamatta. Ostopakkoa ei siis ole!