Sain viimein viimeisteltyä keskeneräisen lintutaulun. Tämä ei ole paras työni, mutta ei huonoinkaan.Nyt voin viimein taas raivata työpöytäni uusia projekteja varten. Tiedän sukulaispoikani tyttökaverinsa kera odottavan malttamattomana taulua, jonka heille lupasin, mutta se on iso projekti, joka saa nyt odottaa vielä jonkin aikaa. Ennen kuin aloitan uutta maalausta, haluan tehdä jotain muuta. Ainakin muutama ompeluhomma on odottamassa (korjausompelua, mm. housunlahkeiden lyhennystä) ja sormeni syyhyävät myös korttiaskartelujen pariin. Aloitan lahjataulun maalamisen sitten, kun oloni on riittävän levännyt haasteellisen työn tekemiseen. Haluan nimittäin, että kyseinen taulu onnistuu, en halua tehdä sutta ja sekundaa.

Päätin lopettaa melatoniinin käytön. Olen mielestäni vielä väsyneempi nyt, kuin mitä olin aloittaessani melatoniini-kokeilun. Osittain se varmaankin johtuu kuumeilusta, jota meidän perheessä on ollut ja on edelleen - kuopuksella oli eilen lämpöä 37,5oC eikä lämpö suostu millään laskemaan normaalilukemiin. Myös miehellä on lämpö koholla, joten jokin sitkeä virus perheessämme nyt jyllää.

Tänään oli tarkoitus lähteä katselemaan keittiöömme uusia kaappeja, mutta sen sijaan mies lähtikin toiselle puolelle Suomea ostamaan avoautoonsa uutta vaihdelaatikkoa. Kaappien katselu siirtynee siis viikolla. Keittiö olisi tarkoitus remontoida hiihtoloman aikaan, toivottavasti ehdimme tilata kaapit ajoissa, että ne ehtivät hiihtolomaan mennessä tulla. Jonkinlaisen keittiösuunnitelman olemme jo laatineet, mutta esim. kaappien väri on vielä täysin auki. Tosin se on tiedossa, että valkoisia, mustia tai punaisia kaappeja keittiöömme ei tule. En halua myöskään kovin moderneja, korkeakiiltoisia kaapinovia, eivät ne tämmöiseen vanhaan taloon sovi (minun mielestäni).

Odotan innolla uuden keittiön valmistumista. Olen niin lopen kyllästynyt lähes 20 v. vanhoihin männynvärisiin kaappeihin, ettei ole tosikaan! Ne ovat nuhruisia ja epäkäytännöllisiä, rumia! Keittiön muovimattokin on niin kulunut ja pinttynyt, ettei sitä saa siistin näköiseksi enää millään. Muovimatto vaihtuu tummanharmaaksi laminaatiksi. Seinät ja katto kaipaavan myös kipeästi uutta maalia. Kaappien lisäksi uusimme siis kaikki keittiön pinnat sekä hankimme uuden lieden ja astianpesukoneen. Kova hommahan tuossa remontissa taas on, mutta sitten kun se on tehty, niin kylläpä kelpaa taas...

Mutta nyt lähden raivaamaan työpöytääni. Hyvää viikonlopun jatkoa!