Olen viime aikoina kärsinyt voimakkasti kaamosväsymyksestä, enkä ole jaksanut aloittaa tai tehdä mitään isompia käsitöitä. Koska täysin joutenkaan en osaa olla, olen neulonut nopeasti valmistuvia neuleita lapsille. Miehen sukulaispojan vielä syntymättömälle vauvalle neuloin myssyn, lapaset ja sukat:

Kaikki neuleet ovat Novitan Wool-lankaa. Myssyn ohje löytyy Novitan talvi 2012-lehdestä. Sukat ja lapaset on tehty perusohjeilla ja ovat varmasti liian suuria vastasyntyneelle. Mutta lapsihan kasvaa...

Omalle, huimaa vauhtia kasvavalle pojalleni neuloin Novitan Teddy- ja Nalle-langoista paksut lapaset. Ohje näihin lapasiin löytyy Novitan talvi 2012-lehdestä. Pojan käsi on samaa kokoluokkaa kuin minulla, mutta lapasista tuli riittävän suuret, vaikka tein ne lapselle tarkoitetun ohjeen mukaan. Näistä lapasista on tykätty kovasti!


Tällä hetkellä minulla on kesken perussukat pojalle. Välillä olen neulomisen sijaan myös virkannut. Aloitin kuusikulmioiden virkkaamisen samoihin aikoihin kuin tämän blogin perustamisen, mutta peittoon tarvitaan niin paljon kuusikulmioita, että saan virkata niitä vielä pitkään... Tässä muutamia valmistuneita:


Joitakin pieniä neuleita olen ajatellut tehdä hyväntekeväisyyteen, Joulupuukampanjaan. Jossain vaiheessa neulon ehkä myös jotain itselleni. Lankavarastoni ei tunnu hupenevan ollenkaan, vaikka kuinka neuloisin... Viime aikoina olenkin yrittänyt kiertää varsinkin ale-lankalaatikot kaukaa, jotta en vahingossakaan haalisi lisää lankoja nurkkiin pyörimään!