Viime aikoina olen tosiaan innostunut taas ompelemaan, ja huvikseni kokeilin erästä ohjetta Tildan Ateljeessa-kirjasta. Eipä tästä kangaskulhosta tullut lainkaan yhtä hienoa kuin Tildan kirjan sivujen kulhot, mutta tulipahan kokeiltua tätäkin ohjetta... Liimaharsoa minulla ei ollut, ehkä siksi kulhosta tuli vähän lötkö.


Kyseisessä kirjassa oli pari muutakin hauskaa ohjetta, joita aion jossain vaiheessa testata. Ensin kuitenkin jatkan tilkkutöiden parissa. Pikatikkinä tilkkutöitä miettiessä syntyi eilen uudelle käsilaukku-mallin kameralle kamerapussi:


Tämäkin pussukka on tehty täysin kierrätysmateriaaleista. Pussissa on vanhan päiväpeiton jämäkangasta, pois heitetystä vaatteesta ratkottu vetoketju ja kantokahvana rikkotuneesta koiran kuonopannasta talteen otettua nauhaa. Lopputulos on tyydyttävä ja riittävän siisti.

Olen nyt yrittänyt käsitöiden lisäksi palauttaa blogiini kadonneita kuvia, mutta valitettavasti olin ehtinyt poistaa suurimman osan käsitöistä ja korteista otetuista kuvista kokonaan myös omista tiedostoistani. Eipä sille nyt mitään enää mahda. Jatkossa olen viisaampi, enkä hävitä kuvia kokonaan, vaikka ne vievätkin tilaa koneella. Voihan niitä säilöä levylle tms. Palauta blogiin ne kuvat, jotka löydän. Toki hieman harmittaa, mutta maailma ei todellakaan kaadu tähän... Blogin pito jatkuu ja uusia töitä syntyy esiteltäväksi!