Lukeekohan tätä blogiani kukaan enää pakollisen, Vuodatuksen ongelmista johtuneen bloggaus-tauon jälkeen? Kommentteja ei ainakaan liiemmälti ole jätetty. No, ei se mitään. Aion jatkaa blogin pitoa vaikka kukaan ei täällä vierailisikaan.

Koska en ole pitkään aikaan ehtinyt maalailemaan yhtään mitään, ajattelin laittaa tähän postaukseen esille muutamia maalauksia vuosien varrelta. Eli tässä niitä nyt tulee:


Muotokuva ystäväni Vuokko-tammasta. Maalattu pastelliväreillä v. 2001. Maalaus on lasin alla, siksi kuvassa on heijastuksia, jotka eivät siis kuulu maalaukseen.


Päärynä. Tämä on ensimmäinen pastellimaalaukseni, kurssilla tehty harjoitustyö. En enää edes muista, minä vuonna tämä kuva valmistui. Olisiko ollut v. 2000?


Omenoita ja orvokkeja. Asetelma, maalattu pastellivärein. Kuva päätyi lahjaksi mieheni veljen vaimolle.


Merimaisema. Pastellityö, lasin alla, heijastus vasemmalla yläkulmassa ei kuulu maalaukseen.


Omena ja orvokki. Pastellityöharjoitus, kurssilla tehty.


Tuntematon hevonen. Pastellimaalaus, lasin alla, siitä heijastukset.


Lehtikala. Pastellimaalaus. Kuvassa on paljon heijastuksia, koska maalaus on lasin alla. Oikeasti kala ei ole noin vaalea kuin tässä kuvassa.


Kukkia. Pastellityö, roikkuu kehystettynä äitini seinällä nykyään.


Kissa. Pastellimaalaus, lahja kummitytölle.


Karhut. Pastellimaalaus.

Tässäpä näitä töitä... Lainasin muutaman pastellimaalauskirjan kirjastosta inspiraation lähteeksi ja mielessä onkin nyt muutamia maalausaiheita. Ennen kuin voin ryhtyä maalauspuuhiin, on saatava muutama keskeneräinen käsityö valmiiksi. Sen jälkeen työpöydällä on taas tilaa uusiin puuhiin.