Uusia käsitöitä ei ole viime aikoina juuri syntynyt. Enimmäkseen olen möyrinyt puutarhassa ja juossut kaupoilla - kauhea kiire on ollut, mukamas. Blogiakaan en ole ehtinyt päivittämään. Nyt kuitenkin olen tämän viikon lomalla, joten on aikaa istua kotonakin koneella.

Yhdet sukat sain neulottua toukokuussa. Sukat kuuluvat "Eroon Seiska Veikasta"-kampanjaani. Kyseistä lankaa on vielä jonkin verran jäljellä, ehkäpä jossain vaiheessa saan neulottua ne pois. Nyt on puikoilla Nallea, tarkoitus on neuloa isoveljelle 50-vuotislahjaksi villapaita.

Mutta tässä kuva sukista:

Niistä tuli aika värikkäät, suruajasta huolimatta tai ehkä juuri siksi.

Koska uusia kädentöitä ei ole syntynyt, niin otin kuvan ruutuvirkkaustyöstä, jonka tein jo vuosia sitten. Työ oli kateissa, mutta kun yllättäen löysin sen, päätin laittaa sen esille tuulikaapin oven ikkunaan:

Virkkaus ei ole lempipuuhaani, mutta näitä ruutuvirkkaustöitä olen tehnyt jonkin verran. Jokin niissä viehättää.

Sen lisäksi, että olen puuhastellut pihamaalla, innostuin laittamaan rappiolla olleen akvaariomme uusiin puihin. Jossain vaiheessa olin jo valmis luopumaan koko akvaariosta ja ostajakin olisi ollut tiedossa, mutta tulin sitten katumapäälle ja päätin vielä kerran yrittää akvaarionhoitoa. Siivouksen, uusien kasvien ja kalojen hankinnan jälkeen akvaario näyttää tältä:

Akvaariossahan oli aiemmin pelkkiä miljoonakaloja (ainakin 50 kpl) ja yksi partamonni. Myin osan miljoonakaloista pois ja ostin tilalle mustatetroja ja kirsikkatetroja (en ole varma tästä, tetroja kuitenkin) sekä kupari- ja kirjomonnisia. Alimmaisessa kuvassa näkyy yksi mustatetroista. Kalojen rauhallisen uiskentelun seuraaminen on yllättävän rentouttavaa...