Sain viimein valmiiksi pari hieman isompaa neuletyötä. Toinen on Nallesta neulottu liivi, ohje tähän työhön löytyy Novitan lehdestä Talvi 2007. Liivi on kokoa S ja siitä huolimatta hieman reilu. Mutta eiköhän sitä silti tule pidettyä.

Toisen liivin neuloin äitini minulle ostamista Impulso-langoista. Lanka on 80% merino-villaa ja valmistettu Italiassa. Tämän langan neulominen oli oikein miellyttävää ja olen tyytyväinen myös lopputulokseen.

Alunperin Impulso-langoista oli tarkoitus neuloa erään vanhan Novita-lehden ohjeen mukaan pusero, mutta lanka loppui kesken. Niinpä langoista syntyi vetoketjulla suljettava liivi. Tätä liiviä olen jo pitänyt paljon ja tykkään tästä vaatteesta kovasti! Lankoja jäi sen verran, että niistä saa kämmekkäät, pipon tai jotain muuta pientä.

Liivn väri ei kyllä ole edukseen viininpunaisen puseron kanssa... Töissä olenkin käyttänyt liiviä mustan puseron päällä. Nyt kuvaa ottaessa sattui olemaan "väärän" värinen paita päällä. Mutta ehkäpä se ei nyt haittaa.

Loppuun vielä muutama talvinen kuva Neiti E:stä ja Herra C:stä. Katsokaapa kuinka itsevarmalta Neiti E näyttää tepastellessaan omassa pihassaan: häntä on niin korkealla, että! Mutta annas olla, jos tiellä kävelee joku, silloin koira säntää emännän jalkoihin turvaan...

Tallilla on tullut käytyä nyt pakkasten aikaan hävyttömän vähän. Viimeksi olen käynyt ratsastamassa tiistaina! Viikonlopuksi on onneksi luvattu lauhempaa ja sunnuntaina onkin tarkoitus sekä käydä maastoilemassa että pitää tyttären ystävälle puolen tunnin ratsastustunti. Lapset ovat tykänneet tunneistani, vaikka en mikään oikea opettaja olekaan. Myös heppa on käyttäytynyt lasten kanssa mallikkaasti! Opetan tenaville sen mitä osaan ja sen jälkeen passitan heidät opettelemaan asioita lisää johonkin ratsastuskouluun. Kovin pitkälle en nimittäin usko opettajan taitojeni riittävän...

"Näpäyttäjiin" en ole onnekseni tallilla törmännyt viime aikoina... Ja ovetkin olen muistanut laittaa kiinni!