Joulun ja uuden vuoden aikaan olin niin ryytynyt, että en jaksanut päivittää blogiani. Eipä se nytkään liiemmälti innosta, mutta pakotin itseni tietokoneen ääreen, jotta blogini ei tyystin vaipuisi unholaan. En halua nimittäin luopua blogin pidosta, vaikka sen ylläpito onkin viime aikoina takkuillut.

Ennen joulua innostuin remontoimaan Villa Kumpulaa. Siirsin vinttikerroksen väliseinää niin, että WC:stä tuli pienempi ja vinttikerroksen toisesta huoneesta vastaavasti isompi. Aiemminhan tuo vinttikerroksen huone oli lastenhuoneena. Nyt siitä tuli työhuone. Remontin yhteydessä laitoin huoneen lattian uusiksi (kuvioitua paperia Minimaailmasta) ja laitoin sekä työhuoneeseen että vessaan lattialistat.

KUVA KADONNUT

Tässä WC-tila tyhjänä seinän siirron ja lattialistojen laiton jälkeen.

KUVA KADONNUT

Työhuone remontin jälkeen; lisäsin työhuoneeseenkin pienen väliseinän.

KUVA KADONNUT

WC kalustettuna - aika tupasen täysihän se on...

KUVA KADONNUT

Työhuone osittain kalustettuna. Kalusteita on hankittava lisää tai tehtävä niitä itse. Työpöydän vieressä olevan radion ostin Minimaailmasta. Se oli pienempi kuin luulin, sopisi paremmin Lyndbyn kokoiseen taloon.

Seuraavaksi on tarkoitus tehdä remppaa ja sisustusta lastenhuoneeseen, joka on nyt sitten talon ykköskerroksessa. Saapa nähdä, milloin tämä remppa toteutuu...

Myös pieniä neuletöitä on tullut tehtyä. Kummitytölle neuloin synttärilahjaksi vielä toisetkin lapaset, joista tulikin hyvin mieleiset. Sain tytön äidiltä synttäreiden jälkeen viestin, että lapsi pitää lapasia sisälläkin, hyvä kun edes ruokailun ajaksi malttaa riisua tumput käsistään...

KUVA KADONNUT

Itselleni neuloin mustat helmikoristellut tossut:

KUVA KADONNUT

Lisäksi askartelin tässä eräänä iltana kortin hääparille:

KUVA KADONNUT

Kovin kummoisia juttuja en ole siis ehtinyt tekemään, mutta jotain pientä kuitenkin. Nyt työn alla on ikivanha kanavatyö, jonka löysin laatikoita siivotessani. Aloitin sen joskus vuosia, vuosia sitten, enkä saanut koskaan valmiiksi... Mutta nyt työ valmistuu vauhdilla.

Mukavaa vuoden jatkoa kaikille.