Tuholainen eli koiranpentumme Neiti E on ollut vauhdissa viime päivinä! Toissapäivänä pentu oli pureskellut rikki ainakin 6 kpl kuusenpalloja sekä kuuseen laitetut sähkökynttilät. Sen lisäksi hampaisiin olivat joutuneet TV:n antennijohto, koripunoksella päällystetty penkki ja isännän lempinojatuolin säätökahva. Mies oli kohtalaisen huonolla tuulella tuhot havaittuaan eivätkä ne tietysti minuakaan ilahduttaneet... Eilinen päivä sujui ilman tuhoja, kun laitoin pahvilaatikkoon koiralle puuhaa. Käärin mm. herkkunappuloita sanolehtinyytteihin, lisäksi kätkin niitä tyhjään maitopurkkiin ja yhteen tyhjään, pahviseen lääkepakkaukseen. Näiden ja muiden lelujen kanssa pienen koira aika oli sujunut rattoisasti, lattialle levinneet sanomalehden ja pahvipakkausten kappaleet kertoivat sen. Mutta tänään kotoa viimeksi lähtenyt perheenjäsen oli unohtanut antaa koiralle lelulaatikon sillä seurauksella, että saamme heittää lisää kuusenpalloja roskakoriin ja ostaa jälleen uuden antenninjohdon...

Oi voi. Aina sama juttu näiden koirien kanssa. Joka ikinen koiranpentu meillä on saanut jonkinlaista tuhoa aikaan... Siitähän se tietysti vain kertoo, että koiralla on tylsää. Vanhempi koira ei jaksa kaikenaikaa leikkiä pennun kanssa ja pentu kaipaa toimintaa myös silloin, kun isäntäväki on töissä... Onneksi lapsilla alkaa kohta joululoma. Minullakin on muutama päivä vapaata, joten on aikaa puuhailla koiran kanssa. Jospa tämä tuhovaihe menisi pian ohi. Herra C teki pahimmat tuhot ollessaan n. 7 kk ikäinen ja Neiti E täyttää vuoden vaihteessa juuri tuon maagisen 7 kk. Ehkäpä koira sen jälkeen alkaa aikuistua... Toivotaan näin!

Ja pitempiä lenkkejä on ehdottomasti ruvettava taas tekemään... PImeä syksy ja kosteat kelit ovat saaneet meikäläisenkin laiskistumaan. Nyt on pakko ryhdistäytyä taas!

Jos en ennen joulua ehdi päivittämään blogiani, niin toivotan nyt kaikille lukijoilleni OIKEIN HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUNAIKAA!!!