Nyt lopultakin sain purettua kuvia kamerasta ja voin esitellä UPEAN palkinnon, jonka voitin Piiperon arvonnasta. Tässä aluksi yhteiskuva kaikesta ihanasta, mitä posti minulle toi - kuvassa oleva kännykkä on kyllä omani.

KUVA KADONNUT

Sain siis veikeän pöllökortin, kettu-rintanapin, kahdet korvakorut, joita molempia olen jo käyttänyt, sekä ah, niin hempeän ja makean kännykkäkorun, että se oli pakko laittaa heti kiinni kännykkään...

Tässä lähikuva rouheista korkki-korviksista, jotka ovat Piiperon käsialaa:

KUVA KADONNUT

Tässä puolestaan lähikuvassa syötävän suloiset, todella aidon englanninlakun näköiset Elvari-korvikset sekä kännykkäkoru:

KUVA KADONNUT

Tytär oli katkera, kun äiti sai kaikenlaista kivaa... Mutta näistä koruista en kyllä luovu, vaikka tytär kuinka kinuaisi niitä itselleen. Sen sijaan saatan tilata hänelle omat Elvari-korut vaikkapa joululahjaksi.

Tämä palkinto piristi minua todella paljon ja toi iloa arjen harmauteen. Kiitos oikein paljon sinulle, Pia!!!

Posti toi eräänä päivänä myös paketin Minimaailmasta. Esittelen paketin sisältöä sitten, kunhan saan kaiken tilaamani tilpehöörin sijoitettua nukkekotiin. Aion hieman remontoida taloa, laitan sinne mm. uudet lattiat. Vinttikerroksen väliseinää jo siirsin. Myös lattialistojen laittoa olen suunnitellut. Keittiöön tilasin huuvan, joka osoittautuikin sitten liian isoksi. Täytyy itse väsätä pienempi ja uudistaa keittiötä muutenkin, en ole siihen vieläkään tyytyväinen... Olisi kiva rakentaa nukkekotiin myös eteinen, mutta en tiedä onnistuuko se. Tilaa ei ole kovin paljon.

Itse asiassa pitäisi hommata tai rakentaa paljon suurempi nukkekoti... Ja noitamummo odottaa yhä mökkiään...