Joulukortit on tältä vuodelta tehty, niin ainakin uskoin vielä pari päivää sitten. Olin juuri edellisenä iltana korjannut askartelutarvikkeeni pöydältä kun muistin, että VIELÄ oli muutama ihminen, joita oli ollut tarkoitus muistaa joulukortilla... Hoh hoijaa. He saavat kyllä tyytyä kaupasta ostettuihin kortteihin. Askartelu on kivaa, mutta välillä on tehtävä jotain muutakin. Tällä hetkellä työpöydällä lojuvat pastelliliituni sekä keskeneräinen maalaus.

Pari iltaa tulikin maalattua oikein apinan raivolla, mutta isohko työ on silti vielä pahasti kesken. No, ei se mitään... Kunhan työ on valmis ja kehystetty tammikuun 5. päivä 2012, niin se riittää. Taulu on nimittäin menossa häälahjaksi miehen sukulaispojalle ja tämän morsiammelle. He toivoivat häälahjaksi suojelusenkeli-taulua. Enkeli tuntuu olevan suosittu aihe. Mitähän se kertonee tästä ajasta, jota elämme?

Intensiivistä maalaamistakaan en jaksa kovin monena peräkkäisenä päivänä - välillä on tehtävä muutakin, muuten homma alkaa puuduttaa. Kuten soitettava viulua tai pianoa. Viuluuni en olekaan koskenut sitten kesän, mutta nyt soitin kokeeksi muutaman joululaulun. Melkoista kitkutustahan tuo minun soittoni on, sillä aloitin viulunsoiton vasta aikuisena kuopuksen syntymän jälkeen. Pari vuotta maltoin käydä tunneilla, sitten kuvioihin tuli hevonen ja viulutunneista oli luovuttava. Ihan kaikkeen kun aika ei vain riitä! Mutta soittelen vieläkin joskus omaksi huvikseni. Enimmäkseen suljettujen ovien takana, sillä soittoni ei ole salonkikelpoista!

Mutta nyt eksyin aiheesta. Sepä onkin ongelmani, on niin vaikeaa keskittyä vain yhteen asiaan... Aina pitää olla monta rautaa tulessa. Eipä ihme, että en sitten osaa mitään oikein kunnolla. Räävin sieltä sun täältä... Liian moni asia kiinnostaa.

Mutta nyt räävin tähän kuvat tekemistäni korteista!

KUVA KADONNUT

Suklaarasia-kortti (tausta kangasta) ja nalle-aiheinen kortti...

KUVA KADONNUT

3D-kortteja...

KUVA KADONNUT

Hevosaiheisia kortteja hevosten ystäville (hevoshahmot on leikattu valokuvista)...

KUVA KADONNUT

3D-kortti ja enkeleitä...

KUVA KADONNUT

Sydänaihe ja tonttuja...

KUVA KADONNUT

Ja kolme viimeistä, kiireellä ja väsyneenä tehtyä korttia, joihin en ole oikein tyytyväinen, mutta jotka saavat nyt kelvata. KUVAT KADONNEET

Seuraava kortti, jonka teen, tuleekin todennäköisesti olemaan kortti hääparille. Siihen täytyy paneutua rauhassa ja antaumuksella, jotta kortista tulee kaunis. Joulukorttien pariin palaan taas ensi vuonna.

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille!