Kiitos kaikille mukavista kommenteista! Olenkin löytänyt kommenttien myötä ja itsekin blogeja selaamalla taas monta kiinnostavaa blogia, joita yritän seurata.

Olin viime viikolla kolme päivää sairauslomalla päänsärkyni vuoksi ja nyt särkyä ei ole ollut viiteen päivään. Toivottavasti se myös pysyy poissa... Lääkärin määräyksestä pysyttelin viime viikon mahdollisimman kaukana tietokoneesta enkä myöskään ährännyt askartelujen tai käsitöiden parissa. Yhden 3D-kortin tein loppuun, jotta sain pöytäni siivottua uusia projekteja varten. Kortti on Sarah Kay-aiheinen onnittelukortti. Olen tykästynyt Sarah Kayn hahmoihin, olen itse asiassa ihaillut niitä lapsesta saakka, vaikka en mikään romantikko olekaan.

KUVA KADONNUT

Koska aivan jouten olo on minulle vaikeaa (se onnistuu vain, jos olen aivan sippi), kanavoin ylimääräisen energiani sairauslomalla ollessani touhuamalla koirien kanssa sekä tekemällä puutarhatöitä. Saimme siten siirrettyä koristealtaamme parempaan paikkaan, samalla tuli uudistettu liian suureksi paisunut kukkapenkki. Aluksi homma näytti tältä: 

Useampia päiviä kestäneen lapioinnin, maan kärräämisen ja kukkien istutuksen jälkeen homma näytti tältä:

Nyt kotkapatsas ei jää korkeiden perennojen peittoon ja koristeallas tulee paremmin esille. Laatoitusta altaan vierellä on vielä korjattava ja patsaan takana oleva monttu täytettävä. Alueelle, jossa ei ole perennoja, tulee nurmikkoa. Sain äidiltä muutamia sipulikukkia ja istutin ne eilen perennojen lomaan, vielä haluaisin istuttaa muutamia tulppaaneja. Entiset menivät sen siliän tien maata myllätessä.

Pahaksi onneksi koirat eivät ymmärtäneet omaa parastaan: sen sijaan, että ne olisivat leikkineet keskenään tai touhunneet omiaan sillä aikaa, kun minä kaivelin maata, Herra C otti asiakseen kiikuttaa minulle palloa yhtenään. Neiti E puolestaan tunki kuononsa aina tismalleen samaan paikkaan, jonne olin työntämässä lapioni tai tarrasi pikkuisilla maitohampaillaan kiinni juuri ylös kaivamaani kasviin alkaen riepotella sitä kuin aimo saalista konsanaan. Puutarhatöiden tekemisestä tuli aivan mahdotonta. Niinpä laitoin koirat sisälle siksi aikaa, kun rehkin pihalla ja päästin ne ulos sitten, kun en enää jaksanut lapioida. Kylläpä hauvoille sitten leikki maistoikin!

Tässä Neiti E painelee keppi suussaan:

Ja tässä kaverukset riepottelevat Herra C:n lempilelua eli palloa. Koirilla on vielä melkoinen kokoero, mutta eläinlääkärin ennusteen mukaan Neiti E:stä tulee 20-25 kg:n painoinen. Vielä neitonen siis kasvaa... Herra C painaa noin 34 kg, joten aivan yhtä suuri ei neitokaisesta tule (onneksi).

Lopuksi vielä kuva perennasta, jonka ostin viime syksynä. Mikähän tämä noin metrin korkuinen, myöhään kukkiva valkokukkainen perenna mahtaa olla? En itse millään muista, mitä tulin ostaneeksi....