Olen pitänyt tätä blogia nyt vuoden ja nauttinut siitä ajasta paljon. Monet järjestävät arvonnan tms. bloginsa vuosipäivän kunniaksi ja jossain vaiheessa itsekin suunnittelin sellaista. Nyt olen kuitenkin kärsinyt niska-hartiaseudun vaivoista ja päänsärystä jo nelisen viikkoa, enkä aio ottaa kontolleni mitään ylimääräisiä velvoitteita, ennen kuin olen saanut itseni kuntoon ja päässyt näistä säryistä eroon. Fysioterapeutti tekee parhaansa, mutta tähän vaivaan ainoa lääke on jumppa. Eikä se tuota tuloksia muutamassa päivässä. Fysioterapeutin mukaan minun pitäisi pitää 1-2 viikon sairausloma, jotta saisin itseni kuntoon... Tiistaina olenkin menossa työterveyslääkärin juttusille, katsotaan sitten, mitä mieltä hän on asiasta. Itse en ole innokas jäämään pitkälle sairauslomalle, koska töissä ei ole minulle riittävän osaavaa sijaista enkä haluaisi aiheuttaa työpaikalle mitään paniikkia. Enhän ole varsinaisesti SAIRAS. Päätäni ja hartioitani vain särkee lähes jatkuvasti... Toisaalta kuitenkin haluaisin saada itseni kuntoon ja päästä eroon tästä lähes kaiken aikaa kalvavasta särystä, joka vie voimat ja ilon elämästä. Onneksi edes viikonloppuisin on helpompi olla, silloin niska-hartia-seutu ei ilmeisesti kuormitu siinä määrin kuin arkipäivinä.

Lääkkeitäkin olen kokeillut, mutta eivät ne paljon auttaneet. Nuppi vain meni sekaisin ja tuli kummallinen olo! Buranaa olen ottanut nyt pahimpaan särkyyn. Eihän se kipuja kokonaan pois vie, mutta auttaa sen verran, että jaksan hoitaa asiat, jotka on pakko hoitaa. Buranakin kyllä väsyttää. Tai sitten se on vain tämä pinnistely säryn kanssa, joka lisää unen tarvetta.

Näissä merkeissä siis vietän blogini 1-vuotispäivää. Tänään aion ottaa muutaman lasin punaviiniä sekä blogini että tänään valmistuvan kattoremontin kunniaksi (kiitos Laatukatot Oy!). Arvonnan blogini lukijoille lupaan järjestää sitten, kun laskurini näyttää kävijöitä olleen 10 000 kpl. Muistuttakaa minua asiasta, jos itse unohdan...

Kiitos teille kaikille, jotka tämän vuoden aikana olette lukeneet turinoitani ja kommentoineet niitä ja kätteni tuotoksia! Ja mukavaa viikonloppua kaikille!