Koska meillä piakkoin on kaksi koiraa, lienee aika antaa koirille bloginimet. Sakemanni-poikamme olkoon siis Herra C ja seropi-tyttö Neiti E.

Pari viikkoa sitten näimme Neiti E:n ensimmäistä kertaa. Neitokainen oli tuolloin noin 4 viikon ikäinen ja pentueen pienin ja ehdottomasti myös hellyttävin! Ihastuimme kaikki siltä seisomalta pikku koiruuteen.

Neiti E:n emä oli rauhallinen ja ystävällinen nuori narttu. Tässä emä pentuineen, joita oli kaikkiaan seitsemän, neljä urosta ja kolme narttua. Kaksi nartuista oli lähes täysin mustia (myös Neiti E), muut pennut olivat mustan ja valkean kirjavia. Korvat lupottivat, nähtäväksi jää, nousevatko ne pystyyn vai eivät. Pentujen turkista tulee todennäköisesti samankaltainen kuin isukin turkki ja isukkihan oli siis bordercollie.

Ja tässä muutama kuva Neiti E:stä, jonka noudamme kotiin 19.7. Lapset odottavat pennun tuloa kuin kuuta nousevaa ja itsekin odotan, että saan "vauvelin" kotiin. Hieman kyllä jännittää, mitä Herra C tuumaa uudesta tulokkaasta... Mutta ei kai näin suloiselle pennulle voi kukaan olla äkäinen!