Edellisessä postauksessani odottelin koiranpentuja kaupitelleen henkilön lupaamia kuvia pennuista. Odottelen niitä edelleen... Taitavat jäädä saamatta niin kuvat kuin pentukin. Vai olenko liian skeptinen? Joka tapauksessa ihmetyttää, kun myyjä ei lupauksista huolimatta ole ottanut mitään yhteyttä.

Koiranpennuilla tuntuu olevan kysyntää näinä päivinä. Olen kysellyt pentuja nyt useasta paikasta ja lähes kaikkialla myydän ei-oota. Pienikokoisia tiibetispanielin, westien ja noutajan mix-pentuja olisi ollut vielä vapaana, mutta haluaisimme hieman erilaisen koiran, emme kääpiömallia. Kaikki kunnia pienille sylikoirille, mutta ne eivät ole oikein meidän perheen juttu. Lapset ehkä tykkäisivät, mutta isäntä ja minä haluamme hieman isomman koiran. Samantyyppisen, kuin meillä oli aiemmin... Sellainen karhukoira-pystykorva-lapinkoira-kokoa olevan, suunnilleen. Ilmeisesti kuitenkin juuri näillä keskikokoisilla koirilla on eniten kysyntää. Jos pentuja kyselee parikin päivää sen jälkeen, kun niistä on ilmoitettu, on jo myöhässä!

No, jos me emme löydä koiraa, ehkä koira löytää meidät! Jos joku teistä tämän blogin lukijoista tietää, missä olisi tarjolla sekarotuisia narttupentuja, niin olisi kiva, jos ilmoittelisit asiasta minulle! Lomailemme heinäkuussa, ja silloin olisi hyvää aikaa opettaa pientä koiraa "talon tavoille". Siinäpä se kesäloma rattoisasti kuluisi, pienen karvapallon kanssa...