Ostin leimailua ja korttiaskartelua käsittelevän teoksen ja innostuin kokeilemaan leimailua. Mieheni erehtyi mukaani Tiimariin ostamaan leimasimia ja muita askartelutarvikkeita eikä tiennyt mihin olisi silmänsä laittanut, kun vaimo innoissaan tonki tarjolla olevia tuotteita ja lappoi niitä koriinsa... Lopulta mies totesi, että hänellä on kuuma ja pinkaisi ulos kaupasta ulos odottelemaan höyrähtänyttä vaimoaan.

Tässä tulee taas esille miesten ja naisten välinen eroavaisuus. Se, mikä meidän naisten mielestä on kivaa ja ihanaa, on usein miesten mielestä täyttä hömppää - ja päinvastoin. Mutta mitäpä siitä... Omat kotkotukset on meistä jokaisella. Minä tykkään näperrellä kaikenlaista ja olen luita ja ytimiä myöten hevoshullu. Enkä häpeä itseäni lainkaan! Jokainen harrastakoon mitä haluaa eikä toisten ihmisten aivoituksia ja innostuksen kohteita ole mikään pakko aina ymmärtää.

Näistä korteista en ole kovin ylpeä... Vielä pitää harjoitella, ennen kuin saan tehtyä yhtä upeita kortteja kuin muiden blogien sivuilla olen nähnyt. Jostain pitää aina aloittaa... Kyllä näillekin korteille käyttöä löytyy.