Hengissä ollaan ja vauhti päällä! On ollut kiireitä niin työssä kuin yksityiselämässäkin, joten en ole ehtinyt päivittämään blogiani enkä valitettavasti lukemaan muidenkaan blogeja! Tukka putkella on menty päivästä toiseen... Mutta en ole uupunut enkä nääntynyt, iltaisin terveen väsynyt, uni tulee mukavasti kun on päivän touhunnut!

Murtumat miehen jalassa olivat sen verran hankalia, että jalka leikattiin pari viikkoa sitten. Jalkaan jää noin 10 cm mittainen arpi. Otin haavasta kuvankin ennen tikkien poistoa, mutta näinköhän saan mieheltäni lupaa laittaa sitä blogiini... Saa nähdä. Nyt vain odotellaan, että jalka paranee.

Koiralla on ollut myös vauhti päällä. Kyllästyin jatkuvaan vetämiseen (olkapää ei kestä sitä) ja kaivoin viime viikolla lenkkarit talviteloilta. Sain sitten polveni kipeäksi, kun kävin muutamana päivänä hölkkäämässä koiran kanssa. Nyt onkin sitten lunta tullut siihen malliin, ettei juokseminen pikkukengillä vähään aikaan onnistu. Polvi saa parantua rauhassa. Mutta kunhan lumet taas sulavat, sitten mennään taas! Ei kovaa, eikä pitkiä matkoja, mutta kuitenkin kävelyvauhtia nopeammin!

Mukavaa kevään jatkoa kaikille! Käyn lukemassa blogejanne kun ehdin ja laittelen tännekin kuvia ja juttuja taas jossain vaiheessa!